La solució telòmer: Com viure més i d'una manera més saludable (Catalan Edition) por Elizabeth Blackburn

October 14, 2019

La solució telòmer: Com viure més i d'una manera més saludable (Catalan Edition) por Elizabeth Blackburn

Titulo del libro: La solució telòmer: Com viure més i d'una manera més saludable (Catalan Edition)

Autor: Elizabeth Blackburn

Número de páginas: 799 páginas

Fecha de lanzamiento: September 20, 2017

Editor: Edicions 62

Descargue o lea el libro de La solució telòmer: Com viure més i d'una manera més saludable (Catalan Edition) de Elizabeth Blackburn en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Elizabeth Blackburn con La solució telòmer: Com viure més i d'una manera més saludable (Catalan Edition)

Per què gent més aviat gran se sent jove? I per què gent jove se sent gran? I, podem triar com sentir-nos? Sabíem que el son, l’exercici i la dieta afecten profundament la nostra salut i sabem que hi ha molts factors que contribueixen a l’envelliment i la malaltia. Mai fi ns ara, però, s’havien obtingut les claus biològiques científiques que ho demostressin. La premi Nobel de Medicina Elizabeth Blackburn i la psicòloga Elissa Epel han treballat durant anys en els «telòmers», uns elements fonamentals del cromosoma.
En aquest llibre descriuen uns canvis senzills que es poden introduir fàcilment en la dieta, el cicle del son o en el benestar mental per tenir cura de l’envelliment cel·lular i prevenir certes malalties.


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.