Neutrosofia ca reflectarea a realităţii neconvenţionale (Catalan Edition) por Tudor Paroiu

August 21, 2019

Neutrosofia ca reflectarea a realităţii neconvenţionale (Catalan Edition) por Tudor Paroiu

Titulo del libro: Neutrosofia ca reflectarea a realităţii neconvenţionale (Catalan Edition)

Autor: Tudor Paroiu

Número de páginas: 64 páginas

Fecha de lanzamiento: June 19, 2012

Descargue o lea el libro de Neutrosofia ca reflectarea a realităţii neconvenţionale (Catalan Edition) de Tudor Paroiu en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Tudor Paroiu con Neutrosofia ca reflectarea a realităţii neconvenţionale (Catalan Edition)

Oare omenirea chiar a ajuns la limita insensibilităţii sale unde este doar raţiune, unde sensibilul şi-a pierdut definitiv valoarea lui existenţială? Dacă este aşa înseamnă că Albert Camus are dreptate “singura soluţie logică este sinuciderea”. Ca să fugim de tenebrele morţii, de coşmarurile pe care noi înşine ni le propunem în numele ei avem cîteva soluţii printre care evident sinuciderea, sau de ce nu optimismul spectacolului vieţii. Sinuciderea este un veritabil faţă de optimismul reprezentat de -ul neutrosofic. Dacă acceptăm sinuciderea sau echivalemntul său este ca şi cînd am accepta să ne tăiem propria cracă de sub picioare, ori noi filozofii nu am inventat un ca să devenim noi înşine nici măcar nu l-am inventat, doar l-am promovat ca să devină vizibil. Aşa spune şi Brîncuşi că el nu crează frumosul, el doar înlătură materialul inutil pentru a ne fi nouă mai uşor să descoperim frumuseţea de lîngă el. La fel şi noi definim (dăm la o parte) pentru frumuseţea şi sensul lui , ca să fie vizibilă frumuseţea existenţei noastre în faţa inexistenţei.
De inexistenţă îi este teamă oricărei existenţe, chiar şi Universului în Sine, poate doar Inexistenţei în Sine nu îi este teamă de ea însăşi, sau poate oamenilor care în existenţa lor uită sau nu ştiu că există.