El post de llum (Catalan Edition) por Jibon Sarkar

September 20, 2019

El post de llum (Catalan Edition) por Jibon  Sarkar

Titulo del libro: El post de llum (Catalan Edition)

Autor: Jibon Sarkar

Número de páginas: 1367 páginas

Fecha de lanzamiento: November 20, 2018

El post de llum (Catalan Edition) de Jibon Sarkar está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Jibon Sarkar con El post de llum (Catalan Edition)

El sol brillava a través d'una bretxa en les cortines de l'habitació quan em vaig despertar, i després dels dies de pluja va ser una agradable sorpresa per veure un espectacle tan. El fet que estàvem a la tardor significava que els arbres fora eren una bella gamma de colors com les fulles preparades a caure i l'aire trencadís. El vent recent, fins i tot havia deixat caure el que significava que semblava prometedor per a ser un bon cap de setmana. I tenint en compte la data en què semblava un bon auguri que les coses han finalment cauen en el seu lloc com els mesos anteriors havien estat una mica d'un malson.
Mentre estava escoltant el silenci de la casa, gaudint el fet de no haver de córrer al voltant per aconseguir llest per al treball que tenia una punxada de remordiment que estava recolzada sol. Després de compartir el llit amb algú durant tant de temps que va prendre una mica de temps per acostumar-se a haver de dormir sol. Sens dubte, en els primers dies havia estat bona igual que ho és quan es té tot el llit per a tu la nit estranya en lloc d'algú envaint el seu espai mentre dorm. Però després de 16 anys de matrimoni i de compartir el llit amb la meva dona trobava a faltar la proximitat de tenir algú allà calenta per arraulir. Així com, per descomptat, manca l'aspecte físic d'una relació.
Amb la ment en una manera reflexiu que em va fer saltar quan de sobte hi va haver un cop a la porta i aquesta es va obrir amb un regal per a la vista de la meva filla que entren amb una fumejant tassa de te.

"Demà pare, vaig pensar que t'anava a portar una bona tassa de te en aquesta bella matí i els seus papers de divorci que el carter acaba de lliurar, per la qual cosa hem de celebrar per tot el fet que ara està oficialment lliure de la vaca d'una mare! "

Kate mai havia perdonat a la seva mare per tenir el romanç que va acabar el nostre matrimoni, agreujada pel fet que li havia estat que la va trobar en el primer lloc. Sent només el 14 en el moment en què havia estat portat a casa per un dels seus amics la mare de l'escola després de l'escola va ser tancada a mig matí a causa d'una canonada d'aigua de ràfega. A mesura que la seva pròpia mare no havia respost al seu telèfon i estar madura per la seva edat Kate sempre va tenir la seva pròpia clau en cas d'emergències. Després d'haver estat deixats a la part superior de la unitat que havia fet el seu camí més enllà de cotxe de la seva pròpia mare, que era a l'entrada, juntament amb una camioneta blanca. Semblava una mica estrany per a un començament, especialment pel que ella no havia respost al seu telèfon però Kate va pensar que potser ella només havia estat ocupada aspiradora o alguna cosa i no havia sentit el telèfon. I potser la furgoneta era un obrer que havia estat cridat a arreglar una mena de rentadora o similar. No obstant això, en la recerca de la porta tancada Kate va usar la seva clau per entrar i va ser rebut pel so dels seus crits mare. Pensar el pitjor Kate havia agafat un paraigua al costat de la porta, com una arma i va córrer a la cuina, on el soroll venia d'ajudar a la seva mare que havia sonat en perill.

El temps va semblar aturar-se per Kate llavors quan va entrar a la cuina. De fet, la seva mare havia cridat, però no perquè ella estava sent atacat. Bé, no en tantes paraules. Kate va suposar que la furgoneta pertanyia a l'home que estava darrere de la seva mare amb els seus pantalons i calçotets rebutjats a terra com ho havia fet el agafador dels seus malucs i li bategava amb força contra el seu cul mentre ella es va inclinar sobre el taulell de l'illa al centre de la cuina, la seva bata voltant de la cintura i els seus pits nus aixafada contra el marbre. Kate havia vist prou clips a internet per saber exactament el que estava passant davant d'ella i no podia recordar si llavors ella va cridar més fort que la seva puta d'una mare!
La trucada telefònica que vaig rebre de la meva filles mòbil va ser un dels pitjors que