Trist at gå (Danish Edition) por Laurits Jakobsen

August 22, 2019

Trist at gå (Danish Edition) por Laurits  Jakobsen

Titulo del libro: Trist at gå (Danish Edition)

Autor: Laurits Jakobsen

Número de páginas: 1671 páginas

Fecha de lanzamiento: June 10, 2017

Descargue o lea el libro de Trist at gå (Danish Edition) de Laurits Jakobsen en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Laurits Jakobsen con Trist at gå (Danish Edition)

I dag er historier om fantastiske film Gårsdagens ikke længere synes helt så ikke reel. Hver dag er der flere og flere teknologier udvikles og anvendes overalt. Vi kan ikke forestille mig livet uden moderne videnskabelige resultater. I fremtiden tror jeg fremskridt står ikke stille, og skolen er ingen undtagelse.

Jeg forestiller mig en skole, hvor eleverne vil opfylde de input robot vagter. Bare droider vil tage tøjet i garderoben og komme ud af lokalerne. Klasser nye skoler vil være store, lyse og teknisk avanceret, interaktiv. Holografisk skærme erstatte kort, diagrammer, plakater og andre fordele. I stedet for tegninger og fotos, vil du se tre-dimensionelle billeder af planter, dyr føler i den arktiske is, eller i rummet. Nye udviklinger vil vende lektionen til en fascinerende rejse.