Una promesa a la fi del món (Núvol blanc 4) (Catalan Edition) por Sarah Lark

November 13, 2019

Una promesa a la fi del món (Núvol blanc 4) (Catalan Edition) por Sarah Lark

Titulo del libro: Una promesa a la fi del món (Núvol blanc 4) (Catalan Edition)

Autor: Sarah Lark

Número de páginas: 276 páginas

Fecha de lanzamiento: March 1, 2017

Editor: B DE BOOKS

Descargue o lea el libro de Una promesa a la fi del món (Núvol blanc 4) (Catalan Edition) de Sarah Lark en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Sarah Lark con Una promesa a la fi del món (Núvol blanc 4) (Catalan Edition)

"Una promesa a la fi del món continua la història dun dels personatges de la inoblidable Trilogia del Núvol Blanc, lexòtica saga familiar ambientada a Nova Zelanda amb què lescriptora alemanya Sarah Lark ha captivat vuit milions de lectors arreu del món.

Iran,durant la Segona Guerra Mundial. LHelena i la Luzyna, dues germanes poloneses, sobreviuen en un camp de refugiats a lespera de ser recollocades a Nova Zelanda. LHelena té esperances de ser un dels nens seleccionats, però al vaixell que els ha de dur cap a lanova vida només hi ha espai per a la seva germana. Tanmateix, el matí en què la Luzyna ha dembarcar, lHelena la suplanta i sen va, abandonant-la. Una vegada a Nova Zelanda, intenta eludir la culpa i construir una nova vida amb en James McKenzie, el jove pilot de les forces aliades que torna a casa Però ¿li permetran les ombres del seu passat començar de zero en una nova pàtria?"