La Pepa va d'excursió (La Porqueta Pepa. Primeres lectures) por Varios autores

September 20, 2019

La Pepa va d'excursió (La Porqueta Pepa. Primeres lectures) por Varios autores

Titulo del libro: La Pepa va d'excursió (La Porqueta Pepa. Primeres lectures)

Autor: Varios autores

Número de páginas: 24 páginas

Fecha de lanzamiento: June 6, 2013

Editor: BEASCOA

Descargue o lea el libro de La Pepa va d'excursió (La Porqueta Pepa. Primeres lectures) de Varios autores en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Varios autores con La Pepa va d'excursió (La Porqueta Pepa. Primeres lectures)

Aprenem a llegir amb les aventures de la Pepa, la porqueta més famosa i trapella. En aquesta ocasió acompanyem la Pepa i la seva família en una excursió pel bosc.

Hola, sóc la Pepa!
Avui, en Jordi, la mare, el pare i jo ens hem perdut al bosc mentre buscàvem petjades d'animals. Vols saber com hem trobat el camí per tornar? Acompanya'ns en aquesta nova aventura!

Els llibres de la col·lecció «Primeres lectures» de la Porqueta Pepa estan pensats per nens que tot just comencen a llegir. Els textos contenen vocabulari senzill, els interior són molt visuals i, a més a més, conten les divertides aventures del personatge més estimat pels nens. Tot això garanteix que els petits lectors se sentin motivats per la lectura, s'entretinguin i s'estimuli la seva imaginació.